برخی از درمانهای سنتی گال میتوانند موجب عوارض جانبی ناخواسته مانند احساس سوزش در پوست، قرمزی، تورم و حتی بیحسی یا گزگز شوند.
در صورت عدم درمان به موقع ممکن است این موجودات، مدت طولانی روی سطح پوست باقی بمانند و حتی در آن فرو روند و تولیدمثل کنند.
خاراندن شدید پوست میتواند باعث خراشیده شدن آن شود که در نتیجه میتواند منجر به ایجاد عفونتهای باکتریایی پوستی، مانند زرد زخم گردد.
یکی از رایجترین درمانها، استفاده از پماد موضعی پرمترین است. دوره درمان استفاده از این پماد حدود ۷ الی ۱۵ شب است که متناسب با میزان وخامت بیماری تجویز میشود.
استفاده از روغن خالص اسطوخودوس به همراه الکل می تواند در درمان گال اثربخش باشد. برای این منظور کمی روغن خالص اسطوخودوس و الکل را با یک نسبت با هم مخلوط کنید.
ابتدا، مایع سفید کننده و آب را به نسبت یک به سه با هم مخلوط کنید.
ویکیپدیا® علامتی تجاری متعلق به سازمان غیرانتفاعی بنیاد ویکیمدیا است.
اگر بعد از انجام آزمایشات پوستی مشخص شد که گال دارید ممکن است پزشک تان درمان خاصی را تعیین کند. شاید پزشک تان کرمی را برای استفاده تجویز کند. بیشتر موارد جدی شاید به تجویز قرص نیاز داشته باشند.
عوارض جانبی در شرکتکنندگان درمان شده با ایورمکتین موضعی نادر و به لحاظ شدت خفیف بود و با عوارض جانبی ناشی از مصرف ایورمکتین سیستمیک قابل قیاس بود. برای این مقایسه، وجود هر گونه اختلاف به لحاظ تعداد شرکتکنندگان با حداقل یک عارضه جانبی، با عدم قطعیت همراه است (شواهد با قطعیت بسیار پائین).
گال در نوزادان و کودکان نوپا و گاهی اوقات در افراد مسن با سیستم ایمنی ضعیف ممکن است در سر، صورت، گردن، دست و کف پاها دیده شود.
دانههای کوچک و برجسته جوشمانند که به رنگ قرمز هستند.
در کودکان مبتلا به گال، ممکن است لازم بیماری گال سر باشد کرم روی پوست سر مالیده شود. قبل از استفاده از کرم مطمئن شوید که پوست تمیز، خنک و خشک است.
در صورتی که مقاله مورد نظر شما هنوز به فارسی ترجمه نشده است، واحد ترجمه این پایگاه آمادگی دارد با همکاری مترجمان با سابقه، مقاله مورد نظر شما را با هزینه مناسب و کیفیت مطلوب ترجمه نماید.
برای شروع یک قاشق غذاخوری روغن درخت چای و یک قاشق چای خوری روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.